Nyheder
Nyheder

Nyheder

Blume Support har gennem de sidste år samarbejdet og været med på Orifarms fantastiske vækstrejse. En krævende rejse, hvor der har været brug for særlig omsorg for medarbejderne. Og det har de fået...

Se her artikel fra Orifarm om udbyttet heraf.

Nu kan lederne også få glæde af Blume Supports viden inden for forebyggelse og udvikling af trivsel/robusthed.

En række nye individuelle tilbud målrettet lederens udviklingsbehov og udfordringer, skal klæde lederen endnu bedre på til opgaven og til at håndtere beygyndende mistrivsel hos sig selv, en medarbejder eller i teamet generelt.

Vi tilbyder både 1:1forløb, seminarer og workshops. Flere af tilbuddene kan foregå i naturen .

Du kan læse mere om vores forskellige ledertilbud her på sitet - se topmenuen.

Hent artiklen her: Danfoss.jpg

2-3 oktober var HR-ansvarlige fra hele landet samlet for at lære af de bedste eksperter og afsøge markedet for nye produkter, der kan optimere HR-arbejdet. Og BLUME Support var selvfølgelig til stede som udstiller.

Mange virksomheder og kommuner lagde vejen forbi vores stand, og vi fik snakket og fortalt om vores indsatser og resultater.

Birgitte Ladefoged, VP /HR i Danfoss var keynote speach og fortalte om deres succesfulde trivselskampagne og om deres erfaring med Family Support (BLUME Supports primære koncept) - og en af Danfoss Drives primære indsatser i arbejdet med "det hele menneske" og trivselsoptimering hos medarbejderne.

Det var et flot indlæg, og vi skylder Birgitte stor tak for hendes positive omtale af vores arbejde i Danfoss.

 

Ørsted har indledt samarbejde med BLUME Support, hvor vores trivselssupport tilbydes forebyggende til udvalgte afdelinger som pilotprojekt.

Målet er at udbygge antal afdelinger i pilot perioden for at få så indgående erfaring med vores ydelser og resultater som muligt.

Tilbuddet er indtil videre blevet rigtig godt modtaget af medarbejderne og samarbejdet er under fortsat udvidelse.

 

BLUME Supports samarbejde med Danfoss Drives og deres 1100 medarbejdere har på flere områder været frugtbart. Nu også i form af en nominering til DanskHR´s  HR Pris 2019, hvor de er nomineret som en blandt 4 nominerede virksomheder/ HR projekter til prisen.

Nomineringen har de modtaget fordi HR ledelsen i Danfoss Drives har udvist mod til at gå nye veje ift. indsasten med at nedbringe stress og skabe en større trivsel. Og her har trivselsforløb fra BLUME Support altså været en af de absolut bærende indsatser gennem nu snart 2 år. Stort tillykke til Danfoss Drives med nomineringen. Læs mere om prisen på www.danskhr.dk/traefpunkt

 

 

 

Trivsel

Danfoss har haft trivslen under lup og har i pilotprojekt tilbudt trivselsforløb til medarbejderne i Danfoss Drives.

Danfoss har gennemført en større trivselskampagne blandt medarbejderne i Danfoss Drives. I den forbindelse har man kørt et pilotprojekt med Blume Support i 18 mdr. Pilotprojektet udløste en stor energistigning, begrænset sygefravær og stor tilfredshed blandt medarbejderne, der har fået trivselsforløb. 

Trivselsforløbene i Blume Support er frivillige og anonyme ift. arbejdspladsen. Og netop det anonyme aspekt har fået en del medarbejdere til at aktivere et forløb. Medarbejderne tilbydes trivsels-udredning og gode redskaber til egenhandling i forbindelse med både jobrelaterede udfordringer og personlige problemstillinger.

 

 

Arbejdsliv og privatliv flyder mere og mere sammen. Det kalder på nye HR indsatser for at understøtte trivslen blandt medarbejderne. Er BLUME Supports ydelser nogle af disse?

Nogle vil måske mene, at en ny HR indsats som trivselsforløb i Blume Support er at gå for tæt på medarbejderens privats-phære. Men bag enhver medarbejder er et menneske af kød og blod. Og da 46 % af al mentalt orienteret sygefravær, i følge NFA, kan helt eller delvist henføres til privatlivet - giver det god mening at engagere sig og støtte op om det hele liv som arbejdsgiver.

Og medarbejderne tager godt imod det anonyme og frivillige tilbud fra Blume Support - i de virksomheder vi arbejder. 

 

Følg os på

Top
Thrane.nu