Slider

Nyheder

2-3 oktober var HR-ansvarlige fra hele landet samlet for at lære af de bedste eksperter og afsøge markedet for nye produkter, der kan optimere HR-arbejdet. Og BLUME Support var selvfølgelig til stede som udstiller.

Mange virksomheder og kommuner lagde vejen forbi vores stand, og vi fik snakket og fortalt om vores indsatser og resultater.

Birgitte Ladefoged, VP /HR i Danfoss var keynote speach og fortalte om deres succesfulde trivselskampagne og om deres erfaring med Family Support (BLUME Supports primære koncept) - og en af Danfoss Drives primære indsatser i arbejdet med "det hele menneske" og trivselsoptimering hos medarbejderne.

Det var et flot indlæg, og vi skylder Birgitte stor tak for hendes positive omtale af vores arbejde i Danfoss.

 

Ørsted har indledt samarbejde med BLUME Support, hvor vores trivselssupport tilbydes forebyggende til udvalgte afdelinger som pilotprojekt.

Målet er at udbygge antal afdelinger i pilot perioden for at få så indgående erfaring med vores ydelser og resultater som muligt. Tilbuddet

er indtil videre blevet rigtig godt modtaget af medarbejderne og samarbejdet er under fortsat udvidelse.

 

BLUME Supports samarbejde med Danfoss Drives og deres 1100 medarbejdere har på flere områder været frugtbart. Nu også i form af en nominering til DanskHR´s  HR Pris 2019, hvor de er nomineret som en blandt 4 nominerede virksomheder/ HR projekter til prisen.

Nomineringen har de modtaget fordi HR ledelsen i Danfoss Drives har udvist mod til at gå nye veje ift. indsasten med at nedbringe stress og skabe en større trivsel. Og her har konceptet Family Support fra BLUME altså været en af de absolut bærende indsatser gennem nu snart 2 år. Stort tillykke til Danfoss Drives med nomineringen. Læs mere om prisen på www.danskhr.dk/traefpunkt

 

 

 

Trivsel

Danfoss har haft trivslen under lup og har i pilotprojekt tilbudt trivselsforløb til medarbejderne i Danfoss Drives.

Arbejdsliv og privatliv flyder mere og mere sammen. Det kalder på nye HR indsatser for at understøtte trivslen blandt medarbejderne. Er BLUME Support ydelserne nogle af disse?

Følg os på

Top
Thrane.nu