Slider

Services - sådan arbejder vi

Psykoterapeuter

Vi tilbyder trivselsforløb til de medarbejdere, der vil arbejde med sig selv og familien for at få det bedre.  Alle, der kæmper med større eller mindre problemer, og som ønsker at udvikle sig personligt ved at lære at håndtere udfordringer mere konstruktivt. Vi tilbyder også uddannelse af ledere og HR gennem workshops og lederkurser.

Selvom vi anvender psykoterapeuter i udredningsfasen, yder vi som udgangspunkt ikke terapi. Vi giver anbefalinger og målrettede værktøjer til "hjælp til selvhjælp".  Vores brug af psykoterapeuter i udredningsfasen er udelukkende ud fra ønsket om en så professionel og kompetent udredning som muligt. Kun således kan vi målrette den efterfølgende indsats mest effektivt.

Uanset, hvilken målgruppe vi arbejder med, er vores grundydelse den samme. Det er blot spørgerammen i trivselsanalysen, der varierer. Vores koncept består af tre hovedområder:

 

 

Ressourcer

Teamet i BLUME Support er psykoterapeuter (MPF) og nøje udvalgte og placeret geografisk, så vi kan servicere virksomheder og borgere i hele landet. I vores team har vi også specialkompetencer som parterapeut, sexolog, diætist, stresscoach, erhvervspsykolog, jurist/skilsmisseekspert, økonomiske rådgiver, fysioterapeut m.fl.

Vores team af psykoterapeuter dækker bredt og kan håndtere en hvilken som helst udfordring af arbejdsmæssig, personlig eller familiær art.

Vi har samarbejde med psykoterapeuter over det meste af landet, herunde i flg. byer: København, Århus, Aalborg, Odense, Horsens og Sønderborg m.v.

Følg os på

Top
Thrane.nu