Slider

Services - sådan arbejder vi

Psykoterapeuter

Vi tilbyder trivselsforløb og arbejder ud fra en Recovery model, hvor vores terapeuter giver viden og værktøjer til medarbejdere, der søger at kunne håndtere deres livsudfordringer på en mere konstruktiv måde. Således at de selv  får indflydelse på og ejerskab af at få deres trivsel og liv tilbage. Det være sig arbejdsrelaterede som personlige/familiære udfordringer.

Vi tilbyder også uddannelse af ledere og HR gennem workshops og lederkurser.

Selvom vi anvender psykoterapeuter i udredningsfasen, yder vi ikke terapi. Vi skaber overblik og giver viden, anbefalinger og målrettede værktøjer til "hjælp til selvhjælp".  Vores brug af psykoterapeuter i udredningsfasen er udelukkende ud fra ønsket om en så præcis og kompetent udredning som muligt. Kun således kan vi målrette den efterfølgende indsats mest effektivt.

Uanset, hvilken målgruppe vi arbejder med, er vores grundydelse den samme. Det er blot spørgerammen i trivselsanalysen, der varierer. Vores koncept består af tre hovedområder:

1. Udredning og analyse 

2. Målrettet indsats og værktøjer til egen handling

3. Opfølgning og efterværn

Selve udredningen foregår i form af trivselssamtaler 1:1. De kan afholdes diskret uden for virksomheden, ex. i hjemmet - eller som en inhouse clinicløsning, hvor vi kommer ud og laver trivselssamtaler i virksomheden, som medarbejdere og ledere kan booke sig på, når der er et behov, Sammen med vores digitale 360 gr. trivselstjek på en App er det med til at sikre, at vi tilgængelige og hurtige at aktivere , når de første tegn på stress eller anden mental/social ubalance, viser sig.

 

 

 

Ressourcer

Teamet i BLUME Support er psykoterapeuter (MPF) og nøje udvalgte og placeret geografisk, så vi kan servicere virksomheder og borgere i hele landet. I vores team har vi også specialkompetencer som erhvervspsykologer, stresscoaches, psykologer, parterapeuter, sexologer, diætister, jurist/skilsmisseekspert, økonomiske rådgivere, fysioterapeuter, lifecoaches m.fl.

Vores team af psykoterapeuter dækker bredt og kan håndtere en hvilken som helst udfordring af arbejdsmæssig, personlig eller familiær art.

Vi har samarbejde med psykoterapeuter over det meste af landet, herunde i flg. byer: København, Århus, Aalborg, Odense, Horsens og Sønderborg m.v.

Følg os på

Top
Thrane.nu