Services - sådan arbejder vi

 

Vi tilbyder trivselsforløb og arbejder ud fra en Recovery model, hvor vores terapeuter giver viden og værktøjer til medarbejdere, der søger at kunne håndtere deres livsudfordringer på en mere konstruktiv måde. Således at de selv  får indflydelse på og ejerskab af at få deres trivsel og liv tilbage. Det være sig arbejdsrelaterede som personlige/familiære udfordringer. Vi tilbyder også uddannelse af ledere og HR gennem workshops og lederkurser.

Selvom vi anvender psykoterapeuter i udredningsfasen, yder vi ikke terapi. Vi skaber overblik og giver viden, anbefalinger og målrettede værktøjer til "hjælp til selvhjælp".  Værktøjer, der forbliver i rygsækken og gør det nemmere at håndtere udfordringer senere i livet.

Vores brug af psykoterapeuter i udredningsfasen er ud fra ønsket om en så præcis og kompetent udredning som muligt. Kun således kan vi målrette den efterfølgende indsats mest effektivt.  

Vores koncept består af tre hovedområder:

 

1. Udredning og analyse 

2. Målrettet indsats og værktøjer til egen handling

3. Opfølgning og efterværn

 

Selve udredningen foregår i form af trivselssamtaler 1:1, som medarbejdere og ledere kan booke sig på, når der er et behov. Sammen med vores digitale 360 gr. trivselstjek på en App er det med til at sikre, at vi er tilgængelige og hurtige at aktivere, når de første tegn på stress eller anden mental/social ubalance, viser sig.

Som virksomhed kan man samarbejde med Blume Support på tre måder:

  • Abonnementsmodel - et fast fee for alle medarbejdere, der inkluderer ubegrænset digitalt trivselstjek, udredende og opfølgende samtaler samt afsluttende tjek/efterværn.
  • Clinic-model - et fast fee for alle medarbejdere, og hvor samtaler afholdes én gang månedligt i virksomheden, man så kan booke sig på. Her udredes der og visiteres videre til en relevant afhjælpende indsats - enten i Blume Support eller i et af virksomhedens øvrige tilbud.
  • Ad hoc samarbejde - aktivering af vores ydelse ved behov. Betaling efter forbrug.

 

Ressourcer

Teamet i BLUME Support er psykoterapeuter (registreret MPF eller FaDP), psykologer m.fl. De er screenet gennem en grundig rekrutteringsproces - både hvad angår uddannelse,  terapeutisk erfaring og rent menneskeligt. De placeret geografisk, så vi kan servicere virksomheder og borgere i hele landet.

I vores team har vi også specialkompetencer som erhvervspsykologer, stresscoaches, psykologer, parterapeuter, sexologer, diætister, jurist/skilsmisseekspert, økonomiske rådgivere, fysioterapeuter, familievejledere og socialrådgivere.

Vores team af terapeuter dækker bredt og kan håndtere en hvilken som helst udfordring af arbejdsmæssig, personlig eller familiær art. Vi har samarbejde med psykoterapeuter over det meste af landet, herunder i flg. byer: København, Århus, Aalborg, Odense, Horsens og Sønderborg m.v.

Følg os på

Top
Thrane.nu