Family Support

Work/life balance - Medarbejdertrivsel

Mange familier oplever stress i deres dagligdag. Ofte så meget, at det påvirker både privatliv og arbejdsliv og kan ende med at skabe sygefravær på jobbet. Også selvom udfordringerne ofte er i privatlivet. Det kan være svært at finde den rigtige work/life balance, som er nødvendig for at opnå en god medarbejdertrivsel.

Family Support er for alle, der gerne vil forebygge stress og passe på deres familieliv samt work/life balance i en travl hverdag. Udfordringerne, vi arbejder med, kan være større eller mindre  - og omhandler parforholdet, børnenes trivsel, dårlig fysisk og mental sundhed, digital afhængighed, misbrug, evt. psykiske diagnoser i familien, rod i økonomien,  konflikter med ex-partnere og andre familiemedlemmer m.m.

Vi giver også værktøjer til at håndtere situationer, hvor et barn eller ægtefælle er i alvorlig mistrivsel, og hvor afmagt/dårlig samvittighed skaber stress, fordi man ikke er der nok for den kære, når en krævende arbejdsdag også skal passes.

Vores ydelse tilbydes primært i virksomheder med fokus på work/life balance, medarbejdertrivsel og forebyggelse af stress og mentalt relateret sygefravær.  Virksomheders HR, der anerkender, at medarbejdertrivsel/arbejdsliv og familieliv påvirker hinanden – og at det derfor giver god mening at forebygge og optimere trivslen begge steder.
Vores terapeuter hjælper familien med at skabe overblik over deres samlede trivselssituation og giver fælles værktøjer, der kan arbejdes videre med i hverdagen.

 

Vi leverer vores serviceydelser over det meste af landet, herunder til: København, Århus, Aalborg, Odense, Horsens og Sønderborg m.v.

 

 

 

  • Læs mere her
  • Family Support hjælper også akut i perioder med særlige udfordringer ex. sygemelding, fyring, alvorlig sygdom, ulykke eller anden pludselig opstået følelsesmæssig belastning.
  • Læs mere under nyheder - eller kontakt for mere info om tilbuddet og mulighederne

Følg os på

Top
Thrane.nu