Slider

Senior Support

                                                                                                                                    Seniorlivet og pension

Mange oplever udfordringer med seniorlivet og skulle gå på pension, og det at og skulle forlade arbejdslivet og genopfinde sig selv i et nyt livskapitel: Seniorlivet. Uanset om man er alene, eller stadig i et parforhold.

Vores terapeuter hjælper med at skabe overblik over den samlede trivsel og giver i efterfølgende samtaler gode værktøjer, man selv kan arbejde videre med. Udfordringerne, vi arbejder med, kan være mange, f.eks. ny arbejdsidentitet og hjælp til at finde evt. nye arbejdsfunktioner som overgang til seniorlivet, parforholdet, aktivitetsmuligheder, helbredsudfordringer, angst for pensionisttilværelse og sygdom, den nye økonomi og boligsituation m.m.

Se mere om, hvordan det foregår her.

Senior Support kan bidrage til, at seniorer lærer at se muligheder frem for problemer i overgangen til seniorlivet – både personligt og som par. Vores ydelse kan tilbydes som en del af en pension i samarbejde med  pensionsselskaber, pengeinstitutter, foreninger og kommuner.

Senior Support kan også hjælpe akut i perioder med særlige udfordringer. Det kan være på grund af alvorlig sygdom, ulykke eller anden pludselig opstået følelsesmæssig belastning.

Kontakt for mere info om tilbuddet og mulighederne.

Statement Karin: ”Senior Support fik mig til at se mulighederne frem for truslen, da seniorlivet og livet som pensionist bankede på – både for mig personligt og sammen med min ægtefælle” 

 

Vi leverer vores serviceydelser indenfor seniorlivet/alderdom over det meste af landet, herunder til: København, Århus, Aalborg, Odense, Horsens og Sønderborg m.v.

Følg os på

Top
Thrane.nu