Hjælp
Hjælp

Om BLUME Support

Det moderne liv gør, at arbejde og privatliv flyder mere og mere sammen. Desværre ofte med mental og fysisk mistrivsel og en dårlig work/life balance til følge. 

BLUME Support hjælper mennesker til en bedre livsbalance og håndtering af livets "sten på vejen". Når livet udfordrer, er vi livlinen og sikkerhedsnettet der griber. Uanset om det gælder udfordringer på jobbet, personligt eller i familielivet.

Vores digitale trivselsmåling skaber overblikket og gør det enkelt at booke sig videre til handlingsrettede samtaler med vores dygtige terapeuter. Her får man et trivselsoverblik, viden og målrettede værktøjer til ”egen handling”. Og terapeuten er hånden i ryggen, der sikrer, at der er progression og at motivationen til udviklingsarbejdet fastholdes.  

BLUME  Support støtter og hjælper mennesker, så de forbliver bæredygtige og robuste gennem alle livets situationer. Også de hårde af slagsen. Vores terapeuter er nøje udvalgte ud fra deres faglige kompetence, personlige værdisæt - og evnen til at møde mennesker i øjenhøjde og med nærvær. 

Vi ønsker med vores ydelser at bidrage til den menneskelige bæredygtighed - både i form af medarbejdertrivsel i virksomheder og i samfundet som helhed. 

Vi leverer vores ydelser indenfor trivsel/medarbejdertrivsel over det meste af landet, herunder til: København, Århus, Aalborg, Odense, Horsens og Sønderborg m.v.

 

Følg os på

Top
Thrane.nu