Om BLUME Support

Arbejde og privatliv flyder mere og mere sammen. Desværre ofte med stress, parforholdsproblematikker, børn der mistrives og en dårlig work/life balance til følge. 

BLUME Support hjælper mennesker til en bedre livsbalance og håndtering af livets "sten på vejen". Når livet udfordrer, er vi livlinen og sikkerhedsnettet der griber. Uanset om det gælder udfordringer på jobbet, personligt eller i familien.

Vores digitale trivselsmåling og udredende trivselssamtale skaber overblikket - og vores dygtige terapeuter hjælper videre med en håndholdt psykosocial support og faglig ekspertise. Gennem handlingsrettede samtaler, giver vi værktøjer til ”egen handling”.  

BLUME  Support støtter og hjælper mennesker, så de forbliver bæredygtige og robuste gennem alle livets situationer. Også de hårde af slagsen. Vores terapeuter er nøje udvalgte ud fra deres faglige kompetence, personlige værdisæt - og evnen til at møde mennesker i øjenhøjde og med nærvær. 

Vi ønsker med vores ydelser at bidrage til den menneskelige bæredygtighed - både i form af medarbejdertrivsel i virksomheder og i samfundet som helhed. 

Vi leverer vores ydelser indenfor trivsel/medarbejdertrivsel over det meste af landet, herunder til: København, Århus, Aalborg, Odense, Horsens og Sønderborg m.v.

 

Følg os på

Top
Thrane.nu