Martins historie

Min partner og jeg havde nogle problemer, som der skulle gøres noget ved. Vi har tidligere været i parterapi uden den store effekt. Da det her tilbud kom i virksomheden, tænkte vi, at det skulle have en chance.

Vi synes begge to, at forløbet har været rigtig godt. Det, at det foregår hjemme i ens eget hjem, giver ro og tryghed. Samtalerne, vi har haft, har været meget nede på jorden og i øjenhøjde. Parterapi er behandling - det her er mere dagligdags. Og samtaler med en uvildig person giver bare en anden samtale, end når man er alene. Der er en neutral person til at se på det hele udefra.
Forløbet har helt klart givet os en bedre kommunikation og nærvær. Problemet er ikke forsvundet, men vi har fået visket tavlen ren – og fået fjernet det lag af frustration og følelsesudbrud, der gjorde det svært at komme videre. Vi har fået en indsigt i, hvordan det hele hænger sammen og lært at se tingene fra den andens vinkel også. Det er blevet mere ukompliceret at arbejde sammen om løsningerne.

Indirekte påvirkede de personlige problemer mit arbejdsliv, jeg følte mig stresset og vildt presset i at få det hele til at hænge sammen. Men nu har jeg fået energien, roen og overskuddet tilbage samt et bedre humør.  Som sagt problemet er ikke forsvundet - men den destruktive ”støj” er væk nu – og vi kan selv arbejde videre.
Jeg har efterfølgende givet mine kolleger et godt råd: Hvis I har et behov, så brug tilbuddet! Mange venter for længe, for det kræver overvindelse - man vil jo helst klare det selv - og ens leder skal i hvert fald ikke blandes ind i det!
BLUME Support kan være en genvej til at komme hurtigere igennem nogle udfordringer – fordi man får en professionel hjælp – uden følelser indblandet i rådgivningen - og uden at ens leder behøver at blive involveret.

Top
Thrane.nu