Ildsjælen bag

Jeg skabte virksomheden BLUME Support, efter at jeg og min familie gennem en årrække var i mistrivsel og følelsesmæssig stress. Vores mentale sundhed var under pres, efter vi blev udsat for flere alvorlige hændelser. Problemerne omfattede kritisk sygdom, skilsmisse, en truende konkurs og senere et dødsfald. Vi havde ikke overskuddet og værktøjerne til at håndtere udfordringerne. Det fik store konsekvenser for vores mentale sundhed og familiens trivsel som helhed.

Jeg besluttede derfor nogle år senere at skabe virksomheden, der kan være livlinen og sikkerhedsnettet, når livet udfordrer, så man kan få hjælp i tide og finde tilbage på sporet, uanset hvad der møder os. Virksomheden BLUME Support er et livsværk, som giver både mig og resten af teamet en oprigtig glæde, fordi vi hver dag kan hjælpe og gøre en forskel for mennesker og familier, så de får det bedre.

Jeg er i dag også Byrådsmedlem i Horsens og medl. af udvalget for Velfærd & Sundhed samt forfatter til bogen: ”En Kræftpræstation”. Trivsel og den mentale sundhed er således omdrejningspunktet for alt det, som jeg beskæftiger mig med hver eneste dag.

Bedste hilsner Lone Blume

Følg os på

Top
Thrane.nu