Slider

Ildsjælen bag

Jeg valgte at skabe virksomheden BLUME Support, efter at jeg og min familie gennem en årrække var i mistrivsel og følelsesmæssig stress. Vores mentale sundhed var under pres, efter vi blev udsat for flere alvorlige hændelser i vores fælles liv. Problemerne omfattede kritisk sygdom, skilsmisse, en truende konkurs og senere et dødsfald. Vi havde ikke overskuddet og de rigtige værktøjer til at håndtere udfordringerne. Det fik store konsekvenser for vores individuelle mentale sundhed og familiens trivsel som helhed.

Undervejs i forløbet, havde jeg og familien brug for kompetent hjælp til at håndtere vores følelsesmæssige stress og udfordringer - men vi vidste ikke, hvor vi skulle søge den.

Jeg besluttede derfor at skabe virksomheden, der kan være livlinen og sikkerhedsnettet, når livet udfordrer, så man kan få hjælp i tide til at komme tilbage på sporet, uanset hvad der møder os. Virksomheden BLUME Support er et livsværk, som giver både mig og resten af teamet en oprigtig glæde, fordi vi hver dag kan hjælpe og gøre en forskel for mennesker og familier, så de får det bedre.

Jeg er i dag også Byrådsmedlem i Horsens og medl. af udvalget for "Velfærd & Sundhed" samt forfatter til bogen: ”En Kræftpræstation”. Trivsel og den mentale sundhed er således omdrejningspunktet for alt det, som jeg beskæftiger mig med hver eneste dag.

Bedste hilsner Lone Blume

Følg os på

Top
Thrane.nu