Personal Support

Medarbejdertrivsel - Stressforebyggelse

De fleste oplever i perioder, at livet udfordrer os. Om vi er unge, ældre eller alt derimellem.  Udfordringerne kan være af arbejdsmæssig eller personlig karakter. Men uanset hvad, påvirker det vores energi og effektivitet, og det kan ende det med at skabe stress/sygefravær på jobbet. Faktisk viser undersøgelser, at 46% af mentalt orienteret sygefravær ikke skyldes arbejdsmiljøet - men kan henføres til privatlivet.

Personal Support er en service til alle, der vil forebygge stress og generelt passe på sig selv i en presset periode. Problemerne, vi afhjælper, spænder bredt. Arbejdsrelateret kan det være stresshåndtering, stressforebyggelse, mobning, medarbejdertrivsel, karriererådgivning i forhold til en ønsket arbejdsidentitet og håndtering af tilhørsproblematikker og dårligt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Rent personligt kan vi arbejde med håndtering af udfordringer både fysisk, mentalt, i kærlighedslivet, økonomien og i relationen til de nærmeste venner/familie m.m.

Vores ydelse tilbydes primært til virksomheder/arbejdspladser med fokus på medarbejdertrivsel og forebyggelse af stress. Arbejdspladser, der ved, at der stilles store krav på jobbet -  men også i det moderne liv ved siden af. Og at det derfor er en god investering at give medarbejderen støtte og værktøjer til trivslen begge steder, når stress/sygefravær skal forebygges.

Vores terapeuter hjælper med at skabe overblik over den samlede trivselssituation og giver efterfølgende i handlingrettede samtaler selvhjælps-værktøjer til stresshåndtering m.v., man selv kan arbejde videre med på det personlige plan.

Vi leverer vores serviceydelser indenfor stresshåndtering og medarbejdertrivsel m.v. over det meste af landet, herunder til: København, Århus, Aalborg, Odense, Horsens og Sønderborg m.v.

 

 

  • Læs mere her
  • Personal Support hjælper også akut i perioder med særlige udfordringer ex. sygemelding, fyring, alvorlig sygdom, ulykke eller anden pludselig opstået følelsesmæssig belastning.
  • Kontakt for mere info om tilbuddet og mulighederne.

Følg os på

Top
Thrane.nu